Experts en packaging: T’oferim serveis a mida especialment per a tu  | 933 096 297

Aportant valor a través del packaging

Des de fa més de 25 anys

La nostra història

UNA TRADICIÓ FAMILIAR

L’1 de gener de 1996, ens vam llançar a l’aventura de crear A DOS. Sota el lema “Fem-ho, fem-ho amb cartró”, hem volgut engrescar els nostres clients i proveïdors a formar un equip que es mou per un projecte comú.

Hem intentat desmarcar-nos de les convencionalitats, donant a la nostra feina el valor afegit de l’exclusivitat i la qualitat, defensant la producció artesana d’ofici, la vocació i una filosofia de treball basada en l’esforç i l’exigència.

En la nostra feina volem anar més enllà, us oferim assessorament personalitzat en el disseny de les vostres idees o de les vostres necessitats i busquem solució a qualsevol mena de demanda.

Ens han dit que en la nostra feina “el disseny, la cultura i una certa actitud rebel i molt catalana es donen la mà”, tant de bo sigui sempre així.

Premi Gala Arts Gràfiques 2017

fem-ho, fem-ho amb cartró

Valors

Des del nostre inici, l'1 de gener de 1996, els valors que impulsen A DOS es fonamenten en l'artesania, l'exclusivitat i la qualitat. "Fem-ho, fem-ho amb cartró" no és només un lema, sinó una filosofia que guia la nostra manera de treballar. Desafiem les convencionalitats, donant valor afegit a cada peça amb el nostre compromís profund amb la producció artesana d'ofici. Creiem en l'esforç, l'exigència i la vocació com a pilars fonamentals que defineixen la nostra identitat.

Inspiració

La nostra inspiració rau en la unió entre el disseny, la cultura i una actitud rebel i molt discordant a la que normalment estem habituats. Amb aquesta barreja, formem un equip que es mou amb passió i determinació cap a un projecte comú. Volem anar més enllà de les expectatives, oferint assessorament personalitzat en el disseny i buscant solucions innovadores per satisfer qualsevol demanda. En cada detall, veiem com la creativitat es fusiona amb la nostra herència, creant un teixit que reflecteix la riquesa de la nostra feina.

t'escoltem

Contacta

amb nosaltres

Desplaça cap amunt